Αμφίκλεια Open 2013

Picture2Η Αερολέσχη Αμφίκλειας διοργανώνει στις 6 και 7 Ιουλίου 2013 Πανελλήνιο Αγώνα Αποστάσεων Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στον Παρνασσό. Ο αγώνας είναι κατηγορίας 2 στο σύστημα της Παγκόσμιας Αεροναυτικής Ομοσπονδίας (FAI) και προσμετρά στην Ελληνική Λίγκα του 2013. Αποτελεί και μερικό κριτήριο για την Εθνική Ομάδα.

964025_10151416269136957_881612269_oΕίναι σημαντικό τα σωματεία να δηλώσουν εγκαίρως τους αθλητές τους και να φροντίσουν ωστε να υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη (αστική ευθύνη) για τους συμμετέχοντες. Δυνατότητα ασφάλισης στον αγώνα δεν θα υπάρχει. Ημερομηνία λήξης δηλώσεων συμμετοχής από τα σωματεία είναι η 3η Ιουλίου 2013.

Οι αθλητές παρακαλούνται να κάνουν και ατομική εγγραφή στη φόρμα που ακολουθεί. Το επισυναπτόμενο ενημερωτικό δελτίο πρέπει να διαβαστεί προσεκτικά για την σωστή ενημέρωση όλων. Ενημερωτικό Δελτίο – Αμφίκλεια Open 2013 .

Μπορούν να παρευρεθούν και πιλότοι (με δίπλωμα τουλάχιστον ΠΛ) που θα πετάξουν  με δική τους ευθύνη, εκτός αγώνα (free flyers), και με την εγγραφή τους (20 ευρώ), θα έχουν τις ίδιες παροχές που θα έχουν οι συμμετέχοντες στον αγώνα.

Το Σάββατο το βράδυ θα διοργανωθεί BBQ πάρτυ στην Αμφίκλεια για όλους τους συμμετέχοντες και τη παρέα τους.


Φόρμα εγγραφής

3 thoughts on “Αμφίκλεια Open 2013

  1. Παράθεμα: Αγώνας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς | Αερολέσχη Αμφίκλειας Παρνασσού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s